El Mico Entertainment

Els Ramonets – Oberta contractació amb El Mico!!

Más info...

Contents d’anunciar que El Mico serà l’encarregat del management i booking per a Ramonets.

RAMONETS som una banda de rock orientada al públic infantil. Volea apropar este estil de música als més menuts, que els xiquets i xiquetes disfruten sentint-nos, i que a més a més aprenguen, al llarg de l’actuació, aspectes relacionats amb el rock, com per exemple quins són els instruments que composen una banda, per què es fan cors, com saludem els rockers, o inclús que toquen la guitarra amb nosaltres en alguna cançó. L’objectiu és que tothom participe en els nostres concerts, ballant, botant, cantant, i cridant tot el que es puga.

 

I tot això és possible perquè RAMONETS no es sols un grup de música. A més dels músics i tècnics, en el nostre equip contem amb un animador infantil, qui no para de motivar al públic, disfressant-se, ballant, traient objectes de tot tipus a l’escenari, entremesclant-se amb la gent…etc, etc. En definitiva, convertint el concert en un espectacle interactiu i fent que tots ens ho passem de meravella.

Decidírem ser RAMONETS perquè tots nosaltres hem viscut el rock intensament a la nostra vida, i hem volgut fer un tribut d’un dels grups del punk-rock més representatius de la història, i que hem escoltat des de sempre, els RAMONES. Les seues melodies fresques i coreables són ideals per a que xiquets i xiquetes les aprenguen ràpidament, i per a que pares i mares no paren de menejar-se i divertir-se al llarg de les nostres actuacions. La fama de RAMONES fa que molts dels majors coneguen les cançons i compartisquen amb els seus fills i filles balls, cors, bots, i interactuen amb nosaltres igual que els menuts. És una satisfacció enorme veure a pares i mares amb un somriure d’orella a orella tararejant les cançons de Ramones mentres ballen. És un nou concepte, “Rock per a tota la família”.

A més a més, un altre objectiu de RAMONETS és la difusió de la nostra llengua. Per això hem adaptat les lletres de les cançons al valencià, i les hem orientat al nostre públic, intercalant cançons amb temàtiques lúdiques i festives amb altres que promouen valors que considerem fonamentals difondre entre els nostres fills i filles com la igualtat de les persones, el reciclatge, la cura de la natura, o el gaudir de la vida, que són dos dies!

Qué te ofrecemos?

icon4

Atención personalizada

Dependiendo de las necesidades serás atendido por nuestros departamentos especializados

icon1

Equipo profesional

Contamos con una amplia experiencia en el campo de la producción de eventos, giras, festivales

nuestro roster

Producción. Booking.
Management.

Suscribete a nuestra newsletter