El Mico Entertainment

Xavi Castillo / 1 oct. / Teatre El Micalet

Más info...

VERIUEU-HO NIGHT LIVE

Us presentem una nova experiència de Pot de Plom.Dimecres 11 de juny a les 21:30h farem un programa especial del Veriueu-ho, en directe des del Teatre Micalet, i a més, ho podreu seguir per streaming a través d’internet. Si voleu vindre al teatre, podeu aconseguir la vostra entrada de manera habitual a la web del Teatre Micalet, a la taquilla del teatre una hora abans de les funcions i per venda telefònica al 902 488 488; i per seguir-nos des de les vostres cases només heu de subscriure-us al nostre canal de Youtube. Ja que Canal 9 està desmantellat, nosaltres fem el nostre show televisiu amb la col·laboració de la gent deBarret.

Tindrem música en directe amb el A-Phonics i Miquel Gil, entrevistes a l’Associació de Víctimes de l’Accident del Metro 3 juliol i altres col·lectius, humor i algunes sorpreses. Veriueu-ho Night Live! A new experience!

Lloc: Teatre Micalet, C/ Mestre Palau, 3

Organitza: Pot de Plom, Barret Films i Teatre Micalet
Venda d’entrades: A la web del Teatre Micaletwww.teatremicalet.org, a la taquilla del teatre una hora abans de les funcions i per venda telefònica al 902 488 488 en horari de dilluns a divendres de 10 a 14h; i per seguir-nos des de les vostres cases només heu de subscriure-us al nostre canal de Youtube (http://www.youtube.com/user/PotDePlomTV).

 

Qué te ofrecemos?

Atención personalizada

Dependiendo de las necesidades serás atendido por nuestros departamentos especializados

Equipo profesional

Contamos con una amplia experiencia en el campo de la producción de eventos, giras, festivales

nuestro roster

Producción. Booking.
Management.

Suscribete a nuestra newsletter