El Mico Entertainment

Tres fan ball amb El Mico

Más info...

http:/

El grup porta més de 20 anys des de que va començar. Hem recorregut amb els nostres pobles del País Valencià, de l’estat espanyol i d’altres llocs amb balls de parella (polca, valls, pasdoble, jota, scottish, masurca, fox…) i danses col·lectives.

El repertori que fem és majoritàriament valencià, encara que en les actuacions incorporem peces d’altres llocs per tal d’aconseguir una dinàmica participativa i divertida. Es pot afirmar que aquest tipus de música, que no era molt coneguda al País Valencià, actualment és coneguda en la majoria de les nostres comarques, fins i tot de parla castellana. Caldrà agrair-ho a la sensibilització per part de la gent en la nostra música, a la tasca de divulgació que han realitzat grups d’Europa i particularment de Catalunya, provocant que al País Valencià es compte, avui en dia, amb un grapat de grups que estem fent música tradicional; tant de ball, com és el cas de TRES FAN BALL, com de concert.

 Tres Fan Ball va començar l’any 1993, i des d’aleshores s´ha consolidat com la més important dels grups valencians dedicats a la música de festa i carrer. Una àmplia feina de creació ha vingut acompanyada per la recuperació de músiques, sons i balls tradicionals, molts dels quals caminaven cap a la desaparició.

En tot aquest temps que Tres Fan Ball té d’història les actuacions han sigut molt variades, en funció del públic, activitat, situació geogràfica, edat, etc. Encara que puguen ser molt diferents, una cosa determinant és la voluntat de fer festa i passar-ho bé. En aquest sentit s’han fet actuacions de festes als col·legis, instituts, trobades d’escoles en valencià, setmanes culturals i de la joventut, festes a la universitat, festes de benvinguda al curs acadèmic, aplecs comarcals de bandes de música, grups de dansesfestes majors dels pobles, festes reivindicatives com el 25 d’abril i el 9 d’octubre…

PENTAX Image
PENTAX Image

 

Tres fan ball
Tres fan ball

Festival Ainsa 2

Qué te ofrecemos?

icon4

Atención personalizada

Dependiendo de las necesidades serás atendido por nuestros departamentos especializados

icon1

Equipo profesional

Contamos con una amplia experiencia en el campo de la producción de eventos, giras, festivales

nuestro roster

Producción. Booking.
Management.

Suscribete a nuestra newsletter